Natrag na početnu stranicu

Dobro došli u program vjernosti "MojVaillant"!

Skupljajte bodove i uštedite. Vaillant Vas pritom nagrađuje trajno sa 8 eura za svako novo razdoblje prikupljanja bodova.

Vrijednim bodovima nagradit ćemo Vašu vjernost i Vašu aktivnosti u Vaillant programu "MojVaillant". Za svakih 100 sakupljenih bodova generirat će se automatski Kupon u protuvrijednosti od 15,00 € koji ćete moći iskoristiti prilikom servisa Vašeg Vaillant uređaja (vrijedi za sve uređaje osim za regulacije). Ujedno ćete profitirati od posebnih pogodnosti koje će biti dostupne isključivo članovima programa vjernosti "MojVaillant".

Ukratko u programu

1.) Tko može sudjelovati?

Bilo koja punoljetna fizička osoba u Hrvatskoj koja otvori svoj Korisnički račun u programu vjernosti "MojVaillant".

2.) Kako skupljati bodove?

Ukoliko ste popunili podatke svog profila i dali privolu, bodovi se automatski pripisuju Vašem osobnom korisničkom računu ovisno o aktivnosti u kojoj ste sudjelovali. U nastavku pogledajte popis aktivnosti kojima možete zaraditi jednokratno ili višekratno bodove:

PRIKUPLJANJE BODOVA

1 bod = 0,15 €
Jednokratne aktivnosti Broj bodova Napomena
Jednokratno prikupljanje bodova Popunjeni podatci korisničkog profila 30
Privola za korištenje osobnih podataka. 30
Međuzbroj 1: 60 *Vaillant Vam poklanja ovih 60 bodova u svakom novom razdoblju prikupljanja bodova.
Višekratne aktivnosti
Bodovi koji se u svakom novom razdoblju do izdavanja Kupona prikupljaju iznova Mjesečni login na korisnički račun 1 Boduje se prvi login u mjesecu neovisno koliko puta ste se puta u istom mjesecu logirali na svoj račun.
Preporuka novog člana 5 Za svakog člana kojeg preporučite* dobivate po 5 bodova. Novi član mora kod prijave unijeti Vaš članski broj. *Broj preporuka je ograničen na 5 (pet) u svakom obračunskom razdoblju.
Ispunjavanje ankete 10 Svaka ispunjena anketa se boduje sa 10 bodova.
Otvaranje članskog Newslettera 1 Boduje se prvo otvaranje mjesečnog Newslettera neovisno o tome koliko puta otvorite isti Newsletter.
Sudjelovanje u akcijskim aktivnostima 6 Sudjelovanje u posebno najavljenim, jednokratnim aktivnostima donose Vam dodatne bodove.
Međuzbroj 2: ≥40 Minimalno trebate prikupiti 40 bodova za ukupan zbroj od 100 da bi se aktivirao Kupon u vrijednosti od 15,00 €
Ukupni zbroj bodova: ≥100 Za svakih 100 bodova izdaje se automatski Kupon u protuvrijednosti od 15,00 €.

3.) Koja je vrijednost boda?

1 bod ima protuvrijednost od 0,15 €.

4.) Što se događa sa zarađenim bodovima?

Svoje bodovno stanje možete uvijek provjeriti na naslovnici portala svog korisničkog računa. Kada svojim aktivnostima sakupite 100 bodova automatski će se generirati Kupon od 100 bodova (= protuvrijednost od 15,00 €). Kupon vrijedi tri godine od dana izdavanja. Popis aktivnih kupona možete uvijek provjeriti u rubrici „Vaši aktivni kuponi“ na Vašem korisničkom računu.

5.) Što nakon izdavanja Kupona?

Bodovno stanje Vašeg korisničkog računa će se potom umanjiti ne za 100 bodova nego samo za 40 bodova. Vaillant Vam tako trajno daruje 60 bodova za svako novo razdoblje prikupljanja bodova do sljedećeg izdavanja Kupona od 100 bodova (= 15,00 €).

Sa svega 40 novih bodova ostvarit ćete za svako novo razdoblje prikupljanja bodova novi Kupon od 100 bodova (= 15,00 €) koji će se automatski pripisati Vašem korisničkom računu!

Svako pojedino obračunsko razdoblje prikupljanja bodova završava izdavanjem Kupona od 100 bodova (= 15,00 €). Obračunsko razdoblje prikupljanja bodova do izdavanja Kupona nije vremenski ograničeno.

6.) Kako iskoristiti izdani aktivni Kupon?

Kod sljedećeg redovnog servisa možete kupon direktno iskoristiti tako da ćete ovlaštenom Vaillant serviseru dati na uvid svoju digitalnu člansku iskaznicu. (Digitalnoj članskoj iskaznici možete pristupiti na naslovnici Vašeg osobnog računa te ju možete i pohraniti na svoj mobilni uređaj.) Serviser će potom provjeriti u svojoj servisnoj aplikaciji da li imate aktivnih Kupona na svom korisničkom računu te automatski umanjiti Vaš račun za usluge servisiranja uređaja za 15,00 € po Kuponu. Proces je u potpunosti digitaliziran i automatiziran. Serviser će iskorišten broj Kupona nakon završetka intervencije deaktivirati. Na Vašem korisničkom računu Kupon će potom biti prikazan na Vašem korisničkom računu u rubrici „Vaši aktivni kuponi“ kao „iskorišten“.

7.) Je li moguće Kupon iskoristiti za druge vrste intervencija ili za isplatu u novcu?

Kupon je moguće iskoristiti isključivo i jedino za umanjenje računa usluge servisiranja Vašeg Vaillant uređaja od strane ovlaštenog Vaillant servisa. Što je obuhvaćeno uslugom servisiranja uređaja pročitajte na poveznici. Usluge servisiranja uređaja mogu se ugovoriti za sve uređaje izuzev uređaja iz programa regulacija. Nije moguće koristiti Kupon za umanjenje cijene drugih vrsta intervencija (kao npr. za usluge popravka, redovnog godišnjeg održavanja, rezervne dijelove ili sl.).

Isto tako nije moguća isplata protuvrijednosti Kupona u novcu.

8) Kome se obratiti u slučaju nejasnoća?

Ukoliko imate dodatna pitanja, molimo da ih uputite na našu e-mail adresu info@vaillant.hr s naznakom "MojVaillant" i svojim članskim brojem.

9.) Više o programu vjernosti "MojVaillant"

Molimo da za detaljan opis i važeće uvjete programa vjernosti "MojVaillant" pročitate naše Opće uvjete.